stillas

Suppler stillaser du allerede eier

Suppler stillaser du allerede eier

Suppler stillaser du allerede eier

Stillaser er utrolig praktiske, men kan være utrolig farlige hvis man ikke vet hva man gjør eller hvis man ikke sørger for sikkerheten. Sikkerhet er utrolig viktig og noe man burde tenke på før de fleste andre ting i det prosjektet man holder på det – spesielt når det kommer til valget av stillaser. Strand Stillas har heldigvis masse å velge mellom og sikkerhet og standard modulmål er bare noen av de tingene som de er ekstra gode på!

Standard modulmål

Strand Stillas tilbyd salg og utleie av stillaser som har et standard modul-mål på 3,07 m x 0,73 m. Det at deres stillaser har standard modulmål gjør at det stillaset man leier eller kjøper vil være kompatibelt med de aller fleste andre stillas-systemer. Hvis man øsnker å kjøpe eller leie stillaser som passer til noe man allerede eier vil det passe veldig bra, noe som både er økonomisk og praktisk fordi man kan supplere isteden for å skulle kjøpe noe helt nytt. Hvis man ikke er sikker kan man jo bare spørre om veiledning og hvis det er noe Strand Stillas har så er det erfaring og ekspertise. Du kan lese mer her: https://www.strandstillas.no/

Sikkerhet i høysetet

Det er mange ting som er viktige når man skal kjøpe eller leie stillaser, men den tingen som kanskje er aller mest viktig av absolutt alt er sikkerheten til de som skal arbeide på stillasene – uansett om de skal arbeide på stillasene i sommervarme, høstregn eller glatt vinterføre. Et lett stillas som er laget av aluminium er bra, og er mye enklere å håndtere enn de som er laget av stål. Hos Strand Stillas er sikkerhet i høysetet og stillasene skal monteres med ekstra rekkverk og sklisikkert gulv. Det øker sikkerheten til de som skal jobbe på stillaset og dermed kvaliteten av det arbeidet de gjør, for man jobber bedre og mer effektivt når man føler seg trygg!