produksjonsutstyr

Velg riktig type produksjonsutstyr

Velg riktig type produksjonsutstyr

Velg riktig type produksjonsutstyr

Uansett om man har lang erfaring med produksjon av mat eller akkurat har startet kan valget av produksjonsutstyr være noe det kan være lurt å be om veiledning til.

For uansett om man jobber med kjøtt, fisk eller korn vil jeg alltid anbefale å be leverandøren din om veiledning i forhold til hvilke løsninger som passer akkurat dere best, for det handler ikke bare om produksjon, men om lokalet, antall ansatte og mange andre faktorer. De kan hjelpe dere med å velge den løsningen som vil gi dere de beste resultatene.

Stolt norsk tradisjon

I Norge er vi stolte over både landet vårt, kulturen vår og den maten vi produserer. Vi har gode forhold for både dyr og mennesker og i høy grad for naturen også og produserer en lang rekke av de forskjellige råvarene fra naturen som ender opp på middagsbordet.

Fisk har alltid vært en viktig del av kulturen vår som folkeslag med en enormt lang kystlinje. Og med de store, flotte arealene av jordbruksland på innlandet har vi fått en stor produksjon av både korn og kjøtt også. Vi er heldige som har masse skog og fjell som gir oss plass til at dyra våre i mange tilfeller kan beite i det fri og er en del av norsk tradisjon vi er stolte av. Så når det kommer til å behandle disse fine råvarene er vi opptatt av å gjøre det riktig.

Gode råvarer + bra produksjonsutstyr = kvalitet

Det å velge en leverandør av produksjonsutstyr er ikke noe vi bør ta lett på. Det er en viktig avgjørelse som kan påvirke produksjonen og salget ditt. Vi valgte Volf AS fordi de skreddersyr løsninger og kunne rådgi oss om hvilke kombinasjoner av utstyr, bånd, transportører og roboter de ville si ga mest mening for oss.