dhl

Skal du sende pakke i Norge eller til utlandet?

Skal du sende pakke i Norge eller til utlandet?

Skal du sende pakke i Norge eller til utlandet?

Vi kjøper mer på nettet enn noen gang før og dhl har blitt en veldig viktig del av det internasjonale post-vesenet. Det å sende post eller sende pakke er ikke det det en gang var og vi har flere muligheter enn vi noen gang har hatt, både i forhold til det vi kjøper og hvordan det blir levert.

Det at vi kan kjøpe ting fra hele verden og få det levert hjem til oss så raskt som vi gjør nå for tiden var helt uhørt for bare noen få tiår siden. Pris og rask levering har alltid vært noe vi har brydd oss om, men nå som vi sender og bestiller så mye er det det vi bryr og aller mest om når vi skal sende pakker og det å gjøre det så enkelt som overhodet mulig er viktig for både bedrifter og for private.  

God pris og god service 

Dårligere service til en høyere pris er ikke akkurat noe man orker å bruke tid eller penger på, så det at det kommer flere private selskaper som tilbyr en bedre service enn de offentlige, er veldig bra. 

Det at det finnes alternativer til det vanlige post-vesenet er noe som har blitt helt essensielt når posten faktisk bare har blitt dårligere og dårligere til å levere som forventet og leverer noen ganger bare post en gang i uka, samtidig som at prisen er mye høyere enn det pleide å være, til tross for at servicen bare har blitt dårligere og det blir flere og flere som velger annerledes.

Privat levering får mer suksess

Man orker ikke dårlig service, dyre priser og tidskrevende løsninger når man skal sende pakker og brev eller skal bestille noe på nettet, kanskje særlig hvis du har kunder du skal sende til og er avhengig av at de har en bra opplevelse i forhold til relasjonen til brandet ditt.