lak til trappetrin

Puss opp med glans

Puss opp med glans

editorial

Hvor skal man egentlig begynne når det er på tide å pusse opp? Det kan være det er en god ide å prioritere, så man kan få unnagjort de viktigste tingene først og de tingene som rett og slett er mest synlige for deg og andre. Her skal vi se litt hvordan du kan tenke og hva du kan fokusere på når du skal gi hjemmet en liten, kanskje tiltrengt overhaling.

Hva skal jeg fokusere på?

For det er jo ikke så lett å vite hva man skal velge å fokusere på å pusse opp først, og hva som egentlig er viktig. Det er jo sånn at noen ting synes mer enn andre og føles mer givende når det faktisk er gjort og det er blitt pent. Det er også viktig å huske på at dette med oppussing jo ikke er noe som varer evig.

lak til trappetrin

Det kan være du føler du akkurat har pusset opp, men hvis det er 10 år siden, ja, da er det kanskje noen ting som må friskes opp litt eller vedlikeholdes hvis du vil at hjemmet ditt skal være i Tipptopp stand. Det er mange ting man kan gjøre for å oppnå dette, og her er det som nevnt viktigst å finne ut av hva man vil fokusere på for å få akkurat det uttrykket man vil ha hjemme. 

Gi gulv og trapper en ordentlig overhaling 

En ting som gjør en stor forskjell når man har pusset opp, er gulv og trapper. Det er treverk som gjerne skal vedlikeholdes godt underveis, enten med lakk eller annen overflatebehandling, og her er det lurt å vite akkurat hva man skal gjøre. Gulvkanonen kan gi en guide til hvordan du sørger for å behandle gulv og trapper som du skal, så du får et flott resultat som varer lenge.