dress dame

Oppgrader skigarderoben

Oppgrader skigarderoben

editorial

Er det kanskje på tide å oppgradere skigarderoben? Det kan man heldigvis gjøre på flere måter. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke over når du skal finne frem til din skistil og sette sammen den perfekte skigarderoben. 

Finn din stil

En god skigarderobe er både pen og praktisk. Det som mange ofte glemmer, er at man ikke trenger å ha en helt separat stil i bakken som overhodet ikke samsvarer med den personlige stilen man har i virkeligheten. Det er nemlig ikke sånn at man må gi avkall på alt som heter personlig stil bare fordi man skal på skiferie. Nei, faktisk så finnes det måter man kan inkorporere stilen sin i skigarderoben.

Det handler om å finne ut av hvilke elementer fra hverdagsgarderoben din som du kan overføre til skigaderoben. Dermed trenger du ikke å ta på deg en helt annen personae når du skal stå på ski. Det kan faktisk være helt enkle, konkrete ting, som en farge eller et mønster, som mange assosierer med akkurat deg. Det kan også være en kombinasjon av farger, som man for eksempel kan leke med på topp og bunn – altså jakke og skibukser. Men man kan også velge å bruke detaljer fra sin egen stil i detaljer som skibriller eller hjelm. Det er med andre ord viktig at du velger hva du liker, men det er dermed ikke sagt at skigarderoben ikke skal være praktisk.

Hold varmen (og stilen) med en heldress 

image

Hvis du vil ha en smart løsning som slår flere fluer i en smekk, og som kanskje til og med vekker resonans i den stilen du har til vanlig, så kan du med fordel sjekke ut en skidress. En dress til dame er en heldress, som både er varm og komfortabel. Ergo kan du holde stilen og varmen samtidig i bakken. På https://aktivvinter.no/vinterklar-dame/dress-dame finner du et stort utvalg.