gitar

Lær deg å spille gitar

Lær deg å spille gitar

Under pandemien har vi virkelig lært det alle foreldrene våre prøvde å lære oss da vi var små – at man har ikke mer moro enn det man lager selv. Og det er smertefull riktig at man har faktisk ikke et mer mentalt stimulerende liv enn det mans elv sørger for å skape. Og det å føle på hva som skjer når de vanlige stimuliene vi pleier å få i sammenheng med sosiale relasjoner på mange måter har forsvunnet midlertidig, er faktisk litt skremmende.

Men det gode er jo at vi selv sitter med all makten til å gjøre det bedre, til å sørge for at hjernene våre er stimulert på en måte som gjør at vi ikke blir så frustrerte over at alt er stengt og vi ikke kan henge med noen av vennene våre.

Det å lære seg å spille for eksempel gitar er en helt genial måte å gjøre det på. Det er noe som alle kan lære seg og investeringen er ikke alt for stor heller.

Invester i noe som gir deg glede

Vi kjøpte gitaren vår hos https://www.danmusikk.no/musikkinstrumenter/gitar og har vært veldig fornøyd med det. De hadde liksom bare et stort utvalg og vi fikk god veiledning, så det å komme til en endelig beslutning føltes faktisk mye lettere enn det vi hadde forestilt oss. Personlig er jeg nok litt mer fan av klaver, men kjæresten min elsker den nye gitaren vår.

Fos oss handlet det i hovedsak om å finne et instrument som var lett å ta med seg rundt, som ikke var for dyrt og ikke var for vanskelig å lære. Det krever mye å lære å spille gitar, men det er så mange fine muligheter for læring online, så nå som det ikke går an å se en lærer i virkeligheten kan man likevel komme veldig langt og det er så fantastisk!