Campingvogn

Kjøp en Campingvogn i Namsos når du skal begynne å surfe

Kjøp en Campingvogn i Namsos når du skal begynne å surfe

Kjøp en Campingvogn i Namsos når du skal begynne å surfe

Hvis du har drømt om å begynne å surfe ordentlig etter å ha flørtet litt med det på ferie og turer, så er en av de tingene som er skikkelig gode å skaffe seg, ikke bare et brett og en våtdrakt, men også en campingvogn. Vi kjøpte vår Campingvogn i Namsos og kjørte den hele veien ned til vestlandet, der vi surfer hver eneste helg.

Når man begynner å surfe finner man fort ut av at det å reise dit en helg med bil blir for lite. Man er våt og sliten og det å sove bak i en personbil er helt greit, men ikke optimalt. Det å leie hytte blir også dyrt, så det går ikke hvis man skal gjøre det hver gang man skal surfe. Det å skaffe seg en vogn er derfor helt genialt og gjør at manken bruke mye mer tid ved havet og sammen med bølgene.

Jeg visste det ikke før jeg begynte å surfe, men det er faktisk en ting som går opp for en ganske fort. At det å surfe krever at man legger inn mye tid. Og tid betyr at man skal sove der, så en vogn blir svaret på mange spørsmål.

Kjøp din egen Campingvogn i Namsos

Hvis man er flere som surfer sammen er det genialt å gå sammen for å kjøpe en vogn. Både kjæresten min og jeg surfer, så for oss var det et lett valg. Det at vi kan dele den gjør det enda billigere og vi bruker den på alle mulige andre ferier også.

Det å ha friheten til å kunne lage seg en kopp kaffe mens det blåser ute og man er kald fra å ha vært i havet i flere timer er en luksus jeg aldri gir slipp på igjen.