Graving

Graving for private og bedrifter

Graving for private og bedrifter

Har du en bedrift, en tomt eller en bolig i Lier der det skal utføres gravearbeid? Da står Ivar Tanum klar for å hjelpe deg. De tilbyr nemlig graving i Lier for alle typer kunder og oppdrag. Her håndterer de en lang rekke tjenester innen graving og transport, og du kan helt sikkert også få hjelp til ditt oppdrag. For bare å nevne noen eksempler utfører de blant annet grunnarbeid for byggetomter, graving i forbindelse med industrielle oppdrag, drenering og gravearbeid ved vannlekkasjer, fjerning av oljetanker, tiltak mot radon, opprydning av forurenset grunn og mye mer. I tillegg håndterer de en rekke transportoppdrag ved rydding og bortkjøring av snø, massetransport mv.

Deres utstyr er utrolig omfattende og inkluderer flere lastebiler, ullike typer gravemaskiner, bulldozere, knuseverk, feiebiler og mye mer. Dette utstyret er i topp kvalitet og gjør det mulig å håndtere alle typer oppdrag innen graving og transport effektivt og med høy sikkerhet. Samtidig vil du møte profesjonelle fagfolk med alle de nødvendige kompetanser og en erfaring som gjør at de kan løse selv de mest krevende oppgaver. Så når du velger Ivar Tanum, da kan du være sikker på at kvaliteten er helt i topp – også på deres service.

Skal du ha utført gravearbeid på privat grunn eller på vegne av bedriften, da kan du ta kontakt til Ivar Tanum. De gir gjerne et uforpliktende tilbud og tar en snakk med deg om hvilke ønsker og behov du har. Sammen kan dere finne ut hvilken løsning som er best for dere, slik at du kan få det mest optimale resultatet. De jobber med det høyeste nivå av sikkerhet, og de går aldri på kompromiss med det arbeidet som de leverer. Ta en snakk med dem allerede i dag, og hør hvordan de kan hjelpe deg med akkurat ditt oppdrag.