Vinterjakker

Gå vinteren i møte med varme og deilige vinterjakker

Gå vinteren i møte med varme og deilige vinterjakker

Gå vinteren i møte med varme og deilige vinterjakker

Noe av det vi alle kjenner til med vinteren er følelsen av å være alt for varm inne i den alt for varme jakka vår som på ingen måte er designet til å puste. Det er fordi mange av de vinterjakkene som finnes på markedet er designet for å holde oss varme, men det er ikke tenkt på å lage dem på en måte som gjør at de faktisk puster, noe som er helt nødvendig når man skal bevege seg, enten det er å gå på butikken eller en tur i vinterskogen. Vinterjakker må kunne begge deler! Og heldigvis er det mange vinterjakker som kan både puste og holde oss varme. Jeg liker å se etter vinterjakker på steder der man kan se jakker fra mange forskjellige brands og Kleins er et av de stedene jeg alltid ser. 

En vinterjakke for deg

Uansett hva slags stil du har finnes det er vinterjakke som passer til deg. Det gjelder uansett om du ønsker deg en klassisk parkas som holder deg god og varm på kalde vinterdager, en litt mer lett og sportslig dunjakke som både kan brukes til hverdags, men passer nesten like godt på en skitur, eller en mer statement-jakke som setter fokus på personlig stil. Det er kjedelig å bare kle seg etter været, og selv om Norge er kaldt finnes det likevel jakker som gir mulighet for begge deler – både å vise stilen sin og leke med farger og snitt, og å få noe som holder deg varm gjennom hele den kalde vinteren helt oppe i nord.

Velg noe du liker!

Det er nesten like viktig å velge noe du føler deg vel i, som noe som er varmt. Utstrålingen din henger sammen med hvor bra du føler deg og det vises til omverdenen, så velg noe du føler deg fin i.