låsesmed med døgnvakt

Finnes det låsesmed med døgnvakt?

Finnes det låsesmed med døgnvakt?

editorial

Det er mange som synes det er ubehagelig å tenke på å låse seg ute, og hva man i så fall skal gjøre. Her skal vi se litt nærmere på hvilke alternativer du har hvis du låser deg ute midt på natten – man er nemlig ikke helt fortapt, det finnes hjelp å få. 

Redd for at du skal låse deg ute?

Det er ikke så rart at man er redd for å låse seg ute. Det kan jo fort skje! Det er lett å glemme nøklene inne hvis man har en sånn type dør som låser igjen av seg selv, og hvor man ikke tenger nøklene for å komme seg ut. Og da er det jo enkelt å glemme å ta dem med seg og lukke døren bak seg uten å tenke seg om, og vips så er man låst ute. Da er gode råd dyre, spesielt hvis det er midt på natten. Det er jo selvfølgelig også andre ting som kan føre til at man er så uheldig å låse seg ute – man kan miste nøklene eller kanskje til og med bli bestjålet. 

låsesmed med døgnvakt

Hvor finner jeg låsesmed med døgnvakt?

Det er sånn at det finnes forholdsvis mange låsesmeder i Norge, og det vil si at det er mulig å fine e n låsesmed der du bor. Det er dog ikke sånn at alle låsesmeder har døgnvakt og dermed har mulighet for å rykke ut midt på natten eller i helgene. Da skal man sjekke dette først. 

Du kan heldigvis fine låsesmed med døgnvakt i nærheten. Det er bare lurt å gjøre dette på forhånd, kanskje til og med legge inn et telefonnummer på mobilen, så man er helt klar hvis uhellet skulle være ute og man trenger hjelp på et heller ugunstig tidspunkt på døgnet. Da er det greit å vite at man