Squishmallows

Finn den perfekte gaven til barn

Finn den perfekte gaven til barn

editorial

Hva i all verden skal du velge å gi i gave til et barn? Det kommer an på flere faktorer, men her skal vi se på noen gode forslag, så du kan komme godt i gang med å finne den perfekte gaven. Den er kanskje ikke så langt vekk som du tror. 

Gi barnet noe gøy å samle på 

Det er jo utrolig gøy å være den som kommer til en bursdag eller juleselskap og har med seg den helt perfekte, morsomme gaven, som ikke bare gir glede der og da, men i lang tid fremover. Derfor kan det være lurt å tenke på noe som barnet kan samle på, altså noe som inngår i en slags helhet, og som man kan ha i bakhodet til andre bursdager eller feiringer. Det er gøy å ha noe å samle på, og det gir barnet en følelse av å høre til i et konsept eller en ide. 

Squishmallows

Ting som Squishmallows https://beary.no/pages/squishmallows har tatt internettet med storm, og det er med garanti noe mange barn vil kjenne igjen fra nettet. De er nemlig utrolig populære, både enkeltvis og som samleobjekter. Det er først og fremst fordi de er så søte og myke, og de har en god størrelse, 30 cm eller 40 cm, som gjør at man kan leke med dem på mange forskjellige måter. Det er også gøy å ha en samling som man kan bytte eller låne med venner for ekstra mye moro.

Det er selvfølgelig også en del av sjarmen at de finnes i utrolig mange varianter, og dermed er det mange å samle på. Det er også sånn at man dermed kan finne en som passer til barnet, et yndlingsdyr, eller til og med matvare! Det er utrolig mange muligheter, men derfor er Squishmallows et godt alternativ når du skal finne frem til en god gave til ditt eget barn eller et barn du kjenner.