led lysrør

Finn de perfekte lyskildene til hjemmet

Finn de perfekte lyskildene til hjemmet

editorial

Det er mange lyskilder å velge mellom når man skal innrede, eller kanskje er det bare belysningen som trenger en liten oppgradering. Her skal vi sel litt nærmere på hva du skal tenke over, så du får det akkurat som du vil ha det. 

Hva skal jeg velge? 

image

Valgets kvaler kan fort gjøre seg gjeldende når man skal finne lyskilder til hjemmet. Vil du ha spots, en koselig lampe eller led lysrør? Det finnes mange muligheter, og det er helt opp til deg å finne ut hva som passer til nettopp ditt hjem så det blir helt riktig. Det er nemlig ikke noen vits i å gjøre noe halvveis, hvert fall ikke hvis du allerede er godt i gang med å innrede. Da er det kanskje lurt å se litt nærmere på hva slags rom det er, og hva slags type lyskilde som passer inn. Det er viktig at man velger helt riktig, hvis man vil sette prikken over i’en i hjemmet. 

Vi lever jo i et land der det er svært mørkt store deler av året, og dermed kan dette med lys fort bli litt viktig. Det kommer spesielt til uttrykk når det handler om stemning. For er det ikke sånn at man kan skape stemning med lys? 

Skap stemning med lys 

Man kan enkelt skape stemning med lys. Vi mennesker blir i stor grad påvirket av lys, og derfor er det også viktig hva slags stemning vi skaper hjemme med lys. Det er nemlig noe vi kan skape selv ved å velge helt riktig lyskilde etter behov. Noen steder i hjemmet er det eksempelvis viktig med godt lys så man kan gjøre seg i stand om morgenen når man skal på jobb eller skole. På badet kan man velge lyskilder som imiterer dagslys, så man får et best mulig resultat.