Kiropraktor

Erfaren og kompetent kiropraktor i Trondheim

Erfaren og kompetent kiropraktor i Trondheim

Veldig mange nordmenn sliter med smerter i muskler og ledd. Faktisk er det en av de hyppigste årsaker til sykefravær på jobb, og dette koster både den enkelte personen og samfunnet dyrt. Derfor gir det utrolig god mening å forsøke både å behandle og forebygge smerter i muskler og ledd. Og akkurat dette kan din kiropraktor hjelpe deg med. De er nemlig spesialister på området, når det gjelder både smerter og nedsatt funksjon fra muskler og ledd. Dette kan være alt fra de klassiske smerter i rygg og nakke, som vi alle opplever på et tidspunkt. Men det kan også være andre symptomer fra sener, nerver og lignende. Dette gjelder blant annet svimmelhet, betennelse i sener og slimsekker, slitasjegikt og mye mer.

Du kan få kiropraktisk behandling i Trondheim for dine smerter. Her står det nemlig kiropraktorer klar til å undersøke og behandle deg for dine symptomer – og årsaken til det. Her kan du både få behandling for akutte smerter, men også utredning av årsaken til dine problemer samt veiledning om forebyggelse. En viktig del av forløpet er nemlig å forebygge at det samme skjer igjen, og dette kan din kiropraktor gi deg gode råd og veiledning om.

Hos kiropraktorkge.no kan du få hjelp til det du trenger. De utfører grundig undersøkelse av alle pasienter – ung som gammel, akutt som kronisk. Og etterfølgende tilrettelegger de et behandlingsforløp sammen med deg, så du kan få det meste ut av forløpet. 

Du har også mulighet til å få en bedriftsavtale. Her kan du minimere sykefraværet på din arbeidsplass ved å hjelpe dine medarbeidere. På den måten kan du sikre deg ansatte med et generelt bedre helbred, med mindre smerter og bedre funksjon, samt med mindre sykefravær. Det er både en fordel for dine ansatte, men også for bedriften og dennes produktivitet som helhet.