rubiks kube

Det er ikke for sent å lære seg å løse rubiks kube

Det er ikke for sent å lære seg å løse rubiks kube

En rubiks kube er på mange måter blitt et symbol på intelligens, og det er rett og slett fordi det ikke er helt enkelt å løse en rubiks kube. Det krever at man tenker på en bestemt måte og griper den an riktig. Det er heldigvis noe man kan lære seg, så hvis du alltid har drømt om å lære deg å løse en rubiks kube, kan du lese med videre her. 

Hvorfor prøve en rubiks kube?

Men la oss bare først se litt på hvorfor du bør prøve å løse en rubiks kube. En rubiks kube er først og fremst veldig gøy, men det er også utrolig god hjernetrim. Det vil si at du kan vedlikeholde og trene hjernen med en rubiks kube, og det handler rett og slett om å gi den en liten utfordring. Det er jo ikke sånn at når man har klart å løse kuben èn gang, så kan man det bare. Man kan løse den uendelig mange ganger, og det er ikke likt hver gang. Det gir god trim til hjernen, den er nemlig akkurat som en muskel som skal vedlikeholdes for å fungere optimalt. 

Slik lærer du å løse kuben 

Det går helt fint an å lære seg å løse en rubiks kube. I dag finnes det mange utrolig smarte ressurser på nettet som gjør det enklere å forstå hvordan man skal gjøre det. På http://mastercubestore.no/ finner du eksempelvis både et utall kuber, og smarte tutorials der du kan lære å løse dem trinn for trinn.

Når du har knekt koden og forstått hvordan du skal løse kuben, så er det bare å gå i gang med andre kuber hvis du vil ha enda flere utfordringer. Det finnes nemlig mange kuber å velge mellom. Det smarte er at man kan ha dem med seg overalt, dermed får man alltid god og morsom hjernetrim, helt uten strøm og internett.