led strips

Bruk led strips og lys når du skal innrede

Bruk led strips og lys når du skal innrede

Vi har en tendens til å i stor grad fokuserer på møbler når det kommer til innredning, men det er faktisk mange andre faktorer som i like stor grad avgjør hvordan resultatet blir. Her skal vi se litt nærmere på lys, og hvorfor det er et helt essensielt element når du skal innrede boligen din, og hvordan du skal tenke for å få det perfekte resultatet. 

Bruk lys når du innreder 

Når du skal innrede, kan du med fordel faktisk bruke lys på mange spennende måter. Lys er noe av det som i seg selv bidrar til å sette stemningen i hjemmet ditt, og du kan enkelt finne mange lyskilder som ikke bare skaper lys – men som også ser bra ut. Det er blant annet derfor det er blitt å utrolig populært å innrede med designerlamper, og noen ganger er det faktisk utelukkende det man trenger for å få den fornyelsen man vil ha. Det er med andre ord ikke nødvendigvis sånn at man trenger å skulle kjøpe nye møbler i hele stuen eller pusse opp fra bunnen av for å friske opp litt. Nei, man kan bare enkelt bruke lys og lamper som en del av innredningen.

Dette med stemning er nemlig svært viktig. Vi mennesker blir i stor grad påvirket av lys, og selv om vi har lyse somre her til lands, så er det faktisk sånn at størsteparten av året er forholdsvis mørkt. Derfor stiller det naturlig nok ganske store krav til hvilke lyskilder vi velger å bruke.

Miljøvennlige lyskilder

Det er ikke bare lyset i seg selv som er viktig, men også hvor mye energi de bruker. Med led lys stripe kan du for eksempel enkelt dekorere med lys som varer lenge uten at du må skifte pærer. Det er også grunnen til at led lys blir mer og mer populært.